Associació Aprenem Junts

Missió


Fa 25 anys que aquesta associació treballa implementant programes i activitats per a desenvolupar la capacitat de relació, l’autoestima i els hàbits personals de les veïnes amb problemàtiques d’exclusió social i per millorar la convivència entre les persones del barri a través d'activitats lúdiques i culturals.

L’entitat atén persones de més de 30 anys derivades dels serveis socials del territori i que en la seva majoria són aturats de llarga durada i/o tenen greus problemes amb les drogues. Actualment, es compta amb la col·laboració de més de 30 voluntaris que s’encarreguen d’impartir els tallers bàsics de formació al Centre Cívic Pati Llimona.

 

 

Serveis oferts


  1. Aprenem Junts: tallers bàsics de català, castellà, anglès i alfabetització; cuina, informàtica; manualitats, teatre i coneixement del barri i el seus recursos. desenvolupament personal i millora de la convivència dintre del barri mitjançantactivitats lúdiques i culturals.
  2. Aprenem Junts a Cuidar: taller per atendre persones grans (formació específica i pràctiques, amb col·laboració d'entitats del barri.
  3. Aprenem Junts Laboral: orientació, recerca de feina i acompanyaments laboral, elaboració de currículum vitae, recursos (ordinadors, telèfons), relacions amb entitats del barri de la mateixa àrea.

 

Perfil de la població atesa

Sexe: tots Edats: < 16 Immigrants sense permís de Residència i sense permís de treball · Persones amb discapacitats: població del Barri Gòtic.